Knipperlichten 2011

Het seminarie "Knipperlichten 2011" belicht op praktijkgerichte wijze de belangrijkste ondernemingsrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar.

Erkenning voor 4 juridische punten (OVB)

donderdag 17 februari 2011

“Knipperlichten 2011” richt de schijnwerpers op de brandnieuwe wetgeving inzake marktpraktijken, de ontwikkelingen met betrekking tot handelstussenpersonen en de praktijk van de voorbije 12 maanden inzake het mededingingsrecht en het vennootschapsrecht.

Ieder topic wordt afgerond met een “knipperlicht”. Deze “knipperlichten” geven concreet aan wat de praktijkjurist moet onthouden voor zijn toekomstige adviesverlening. Deze aanpak stelt de deelnemer in staat om op een halve dag de aandachtspunten van 2010 in de besproken domeinen mee te pikken.

Locatie:

contrast law seminars
Minervastraat 5
B-1930 Zaventem

ligging.

 

Inschrijvingsprijs: €125 (excl. BTW)

De inschrijvingsprijs geeft recht op deelname aan de studiedag.
Lunch en koffiepauze zijn inbegrepen.
Inschrijven kan nog tot en met 11 februari 2010. Deelnemers ontvangen na inschrijving een factuur.

Hoe betalen:

Na inschrijving ontvangen de deelnemers een factuur. De inschrijvingsprijs moet dan worden overgeschreven binnen een termijn van 30 dagen. Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Enkele nuttige gegevens:

BANK VAN BREDA: 
IBAN BE65 6451 4710 6696 
BIC JVBABE22

Praktische informatie:

Elke inschrijving kan zonder kosten tot 5 dagen voor het seminarie worden geannuleerd. Mocht iemand u vervangen tijdens een seminarie, dan weten wij dit graag op voorhand. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt op aanvraag een aanwezigheidsattest.